Home Familie Hetero Homo Tieners Extreem Overig
Home arrow Familie arrow Helpend handje van mijn zusje
Helpend handje van mijn zusje
User Rating: / 38
PoorBest 
Monday, 31 March 2008

Eindelijk internet! Eerst hadden geen we pc in huis, maar door het vele zeuren en ook dan mijn ouders navraag deden op school, is die er eindelijk gekomen. Op het internet moeten we bijna 4 maanden wachten, maar die is er nu ook, en een snelle, gelukkig. Mijn ouders hebben hem op het kleine kamertje gezet, om te voorkomen dat of ik, of mijn tweelingzus er te lang en te laat achter gingen zitten.

Die avond was het mijn beurt als tweede en laatste, na mijn werkstuk kon ik nog mooi even wat filmpjes downen. Net toen ik een tweede zat te bekijken, paal uit mijn broek, hoorde ik de trap. Ik kreeg em er zo snel niet in, dus boek op schoot. Mijn zus kwam binnen. Zit je weer geile filpjes te downen? Ik werd rood en ontkende natuurlijk, mijn werkstuk stond voor mijn neus. Ze ging naast me staan en trok het boek weg. Broertje toch, fluisterde ze, je bent wel erg heet geworden van al dat schoolwerk, klonk het pesterig. Ze pakte mijn paal beet, voelde er keurend aan. Jeetje, wat is die groot geworden en hard. Vroeger kon ik hem makkelijk in een hand houden.

Tot ons zesde hebben we op een kamer gelegen en doktertje spelen was een van de favoriete bezigheden als mijn ouders ons op bed hadden gelegd. Toen zijn we na een aantal keren betrapt te zijn, apart gaan slapen, ieder een eigen kamer. Doktertje spelen, deden we steeds minder, vooral toen ik mijn zus pijn ging doen door een vinger in haar spleet te steken.

Was je jezelf aan het aftrekken? Gaat je niks aan, zei ik nors, maar het handje om mijn paal voelde prettig en als van ouds aan. Die filmpjes van jou zijn maar kort en van slechte kwaliteit. Ik zit samen met Robert in een groep voor werkstuken, de wizzkid. Die heeft me geleerd waar de echte goede films te vinden zijn. Ze klikte naar haar eigen map voor school en daar tussen stond een map en films. Speelfilms van meer dan een uur, pijpen, neuken, van alles geweldig. Allemaal divx films, heb ik op dvd gezet en kan ik lekker op mijn kamer afkijken. Mijn zus had de oude tv van mijn ouders en had een dvd speler gekocht van haar verjaardags geld, die ook deze films kon afspelen. Ook had ze op onze verjaardag een hoop dvd's gekregen van haar vrienden. Wij gaan een dvd op zetten, komen jullie meekijken? Mijn zus riep naar beneden, doen jullie maar, wij gaan op mijn kamer ook een dvd kijken. Mijn ouders houden van drama en romantische films, wij hebben het meer op comedy en actie. Kom ik ga wat te drinken halen en dan gaan we op mijn kamer films kijken, ik heb er al heel wat. Mijn zus was er dus beter in als ik, maar ik kon ze op mijn kamer niet afkijken. Dan mag ik je aftrekken, he broertje, heb ik nog nooit gedaan en ik moet ergens op oefenen. Ok , maar dan mag ik aan je tieten komen en er tussen spuiten. Zien we wel, en weg was ze naar beneden.

Op haar kamer terug zette ze de beste film op, naar haar idee, maar er stonden er nog 4 op dus we hadden keuze. Geweldige kwaliteit, en mooie vrouwen. Mijn zus had het meer op de kerels voorzien natuurlijk. Zus trok haar jurk uit en trok haar bh uit. Een paar mooie bollen lachten me tegemoet. Die van jou zijn ook lekker gegroeid, ik nam ze in beide handen. Na even gekeken te hebben, mijn paal hing er nog steeds uit, voelde ik de hand van mijn zus om mijn paal, die eerst veel te zacht aan het werk ging. Ik vertelde hoe ze hem moest beetpakken en al vlug lag ik te genieten van het trekwerk van mijn zus. Ze zat naar mij toegedraaid naast me en ik had een warme borst ik een hand en speelde met de harde tepel. Al snel voelde ik het opkomen en ging voor haar staan. Uit de films had ze al gezien om hem tussen haar tieten te steken en al neukend kwam ik klaar tussen haar zachte warme tieten. Ik kreunde het uit en stond te wankelen op mijn benen, zo lekker. Na dat ze zich had afgepoetst, kleedde ik me eigelijk een beetje beschaamd weer aan, en ook zij trok een slaapshirt aan en zei even niets. We voelden allebei dat het eigelijk verkeerd was.

Halverwege de eerste film, veel grote palen te zien, zag ik de hand van mijn zus over haar broekje gaan. Zal ik het doen, stelde ik voor. Ik mocht het even proberen, maar na wat wrijven en geprobeert mijn vingers er wat dieper in te steken, trok zij mijn hand weg. Nee, dat vind ik eng. Laat mij maar en kijk gewoon hoe ik het doet. Mijn paal groeide toen ik mijn zus zich zag vingeren. Liet mij haar klitje zien en legde uit dat het hiermee moest gebeuren. Ze had haar broekje iets naar beneden en ik had goed zicht. Ik haalde mijn paal weer tevoorschijn en wilde mezelf aftrekken over mijn zusje. Oh, geef hier die lul van je, wrijf jij maar over mijn buik en tieten, broertje. De geur van haar kut, een live masturbatieshow, de tieten in mijn hand en het handje om mijn paal werden mij al snel te veel, ik voelde het zaad klaarstaan en zij ook dat ik weer ging spuiten. Ik had haar shirt al helemaal omhoog gedaan en spoot over haar buik en lekte na over haar bollen. Met de tepel veegde ik de laatste druppels van mijn paal af. Zus kneep haar benen bij elkaar, mijn spuiten deed haar komen. Hield haar adem even in, en samen schrokken we. Voetstappen op de trap. Snel dvd uit en aankleden. Mijn zus trok haar broekje op en liet haar shirt over haar volgespoten lijf vallen. De deur ging open, onze moeder. Wij hebben lekker stokbrood met Franse kaas. Als jullie ook wat willen moeten jullie naar beneden komen om wat te halen. We komen er aan, zeiden we in koor. Snel wisten we onze sporen uit, mijn zus poetste haar buik en tieten af en ik kleedde me eerst fatsoenlijk aan. Dit kan dus niet meer zo, broertje, maar het was wel lekker, we zoeken wel een andere manier om het te doen. Hoe deed ik het? Her was een geil gezicht, lekker maar je moet nog veel oefenen.

Zo kwam het dat de weekenden uitgesloten werden en het naar de middagen werd verplaatst als onze ouders nog niet thuis waren. Mijn zus vertrouwde haar kut niet aan mijn vingers toe, maar werd op gewonden om zich te vingeren als ze mijn paal in haar handen had. Zo kwam het dat we op onze ongestoorde middagen, eerst een filmpje keken, Ik op mijn rug op bed lag, mijn zus weidbeens op mijn benen zat, al vingerend mij aftrok. Ik met haar tieten speelde al kijkend naar het kutje van mijn zus. Ook kwam ze wel eens mijn kamer op, had ze zich onder het huiswerk al op zitten warmen, en als mijn moeder in de keuken stond te koken mij even kwam aftrekken om zich op haar kamer terug te trekken. Ze kwam dan binnen, stak haar vingers onder mijn neus. Word je daar geil van, broertje? Geef me je lul, dan trek ik hem leeg! En hou beneden in de gaten dat we niet betrapt worden. Zo is dat de hele schooltijd doorgegaan, tot we allebei vaste verkering kregen.

 
< Prev   Next >

Who's Online

We have 22 guests online
home contact search contact search